За нас

Раждането е най-съкровеният миг от живота на всяка жена! Миг, изпълнен със святост, уникалност и щастие за всяка майка, когато се ражда нов живот - нейната рожба-единствена и неповторима!

Всяка Мама иска да изживее този миг и първите дни от живата на своето съкровище в специална атмосфера и среда, под нежните грижи и внимание на висококвалифициран персонал - акушер-гинеколози, педиатри-неонатолози, акушерки, медицински сестри.

Затова и проектът за създаването на специализирана Акушерска клиника към МБАЛ „Света Марина-Плевен“ е толкова специален за създателите ѝ и целия екип на болницата.

Идеята да се създаде клиника, с атмосфера, различна от традиционната болнична среда  и  уют, близък до домашния, клиника, в която общуването на майките с персонала да е непосредствено и безпроблемно, предразполагащо към спокойствие и интимност, като при това грижите за тях са на високо професионално ниво, обезпечено и от високотехнологична апаратура, е в основата на създаването на Акушерската клиника към МБАЛ „Света Марина-Плевен“.

През декември 2009 г.  тя отваря врати. Съвременното оборудване – от най-новите разработени линии на швейцарски и немски фирми, отличните специалисти с доказан професионален авторитет, комфортните условия за работа и престой в клиниката, качеството и разнообразието на предлаганите услуги, както и цялостната атмосфера на грижа, уважение и всеотдайност към пациентите, нареждат Клиниката сред най-предпочитаните в Северна България.

 

Main Menu