Медицински център

Университетска Болница „Света Марина“-Плевен възобнови и разшири дейността на най-старото звено в структурата си с нови качествени здравни услуги в областта на акушерството и гинекологията и хирургията, предлагани от висококвалифицирани специалисти. През 2002 г. с  откриването на първата за Северна България Специализирана Болница за активно лечение по акушерство и гинекология (СБАЛАГ) “Света Марина” се полагат основите на днешната високотехнологична „умна“ Университетска Болница „Света Марина“ – Плевен. Днес Медицинският център „Света Марина“ – Плевен на ул. „Цар Симеон“ 23 е изцяло обновен и оборудван с най-съвременна апаратура за осигуряване на качествени, надеждни и достъпни медицински услуги и грижи на своите пациенти, включващи широк спектър от клинични изследвания, прегледи и консултации от лекари-специалисти.

АГ кабинетите на Центъра предлагат първични и вторични гинекологични прегледи и водене на женска консултация за бременни пациентки. Извършват се ехографски изследвания, проследяване на нормална и патологична бременност, прекъсване на бременност по желание и по медицински показания. Лекарите-специалисти по АГ провеждат лечение на стерилитет при жени, раждане и осигуряват най-добрите грижи за новородено с консултации от неонатолог.

В Медицински център „Света Марина“ – Плевен за първи път ще функционира Кабинет за лечение на болката. Неговата дейност е насочена към овладяване на острата и хронична болка при пациенти, подложени на различни оперативни интервенции, както и пациенти с болка, дължаща се на ставно-мускулни заболявания. В кабинета ще получават помощ и онкологични болни с хронична болка. Специалист ще преценява кой медикамент или комбинация от медикаменти и техника са подходящи в конкретния случай.

Медицински център „Света Марина“ – Плевен предлага промоционални прегледи и изследвания на своите пациенти по повод на Международния ден на здравето

От 8 до 12 април висококвалифицираните специалисти в Медицински център „Света Марина“ – Плевен ще извършват специални промоционални прегледи и изследвания. До 29 март пациентите могат да си запишат час за преглед в областта на хирургията, акушерството и гинекологията и анестезиологията.

Предлагат се изследвания в клинична лаборатория като промо пакети: „Оптимум“, „Универсал“, „Черен дроб“, „Сърце“, „Бъбрек“ и „Хормони“. 

За същия период Университетска болница „Света Марина“ – Плевен предлага на своите пациенти промоционални изследвания в областта на образната диагностика и мамографията на млечни жлези. До 29 март всеки може да си запише час по телефона.

Подробности за промоционалните прегледи и изследвания можете да намерите ТУК

Грижата за здравето на пациента е приоритет за специалистите на Медицински център „Света Марина“ – Плевен!