Медицинският център към УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен възобновява работата си с по-широк спектър от здравни услуги

Ръководството на Университетска Болница „Света Марина“ - Плевен реши да възобнови и да разшири дейността на най-старото звено в структурата си с нови качествени здравни услуги в областта на акушерството и гинекологията и хирургията, предлагани от висококвалифицирани специалисти. През 2002 г. с  откриването на първата за Северна България Специализирана Болница за активно лечение по акушерство и гинекология (СБАЛАГ) “Света Марина” се полагат основите на днешната високотехнологична „умна“ Университетска Болница „Света Марина“ – Плевен. Днес Медицинският център „Света Марина“ – Плевен на ул. „Цар Симеон“ 23 е изцяло обновен и оборудван с най-съвременна апаратура за осигуряване на качествени, надеждни и достъпни медицински услуги и грижи на своите пациенти, включващи широк спектър от клинични изследвания, прегледи и консултации от лекари-специалисти.

 

АГ кабинетите на Центъра предлагат първични и вторични гинекологични прегледи и водене на женска консултация за бременни пациентки. Извършват се ехографски изследвания, проследяване на нормална и патологична бременност, прекъсване на бременност по желание и по медицински показания. Лекарите-специалисти по АГ провеждат лечение на стерилитет при жени, раждане и осигуряват най-добрите грижи за новородено с консултации от неонатолог.

В Медицински център „Света Марина“ – Плевен за първи път ще функционира Кабинет за лечение на болката. Неговата дейност е насочена към овладяване на острата и хронична болка при пациенти, подложени на различни оперативни интервенции, както и пациенти с болка, дължаща се на ставно-мускулни заболявания. В кабинета ще получават помощ и онкологични болни с хронична болка. Специалист ще преценява кой медикамент или комбинация от медикаменти и техника са подходящи в конкретния случай.   

 

За контакти:

Плевен 5800, ул. "Цар Симеон" №23, 064/ 806 838; 0879 404 078, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Main Menu